Милан лети високо в Серия А и все по-често тимът

...
Милан лети високо в Серия А и все по-често тимът
Коментари Харесай

Стефано Пиоли: Вече не си говорим с играчите след мач

Милан лети високо в Серия А и все по-често отборът се спряга за главен претендент за купата, като това на процедура се дължи напълно на работата на Стефано Пиоли. Той обаче разкри един от забавните си способи за работата с играчите, като съобщи пред DAZN, че към този момент не си приказва с тях след края на мачовете.

„ Казваме си най-важните неща преди, а не след мачовете. Вече даже не си приказваме. С Ибра едвам ми се постанова да влизам в съблекалнята “, сподели старши-треньорът на „ росонерите “.

Той загатна още, че полемиките се водят чак на идващия ден, когато има да се почистват неточности и да се проучват позитивите и негативите от даден дуел.

Що се отнася до диалозите преди всеки мач, Пиоли акцентира, че обръща най-сериозно внимание на самостоятелните качества на своите избраници.

„ Говорим си за километража на Кеси или височината на скока на Томори. Казвам по нещо характерно за всеки един състезател “, добави италианецът.

Милан гостува на Рома този уикенд за един от най-големите си проби през есенния полусезон, а по-късно ще се опита най-сетне да възвърне достойнството си в Шампионската лига по време на реванша с Порто.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР