Милан имаше трудни моменти при гостуването си на Верона, но

...
Милан имаше трудни моменти при гостуването си на Верона, но
Коментари Харесай

Пиоли: Скоро ще видим най-доброто от новите

Милан имаше сложни моменти при гостуването си на Верона, само че изтръгна скъп триумф с 2:1. Сандро Тонали донесе трите точки на “росонерите ” а дебютиралият Малик Тиау се прояви с две значими намеси пред вратата на Чиприан Татарушану. В изявлението си след дуела старши треньорът Стефано Пиоли подчертава върху представянето на някои от новите играчи в тима, които все по-често получават късмет за изява. 

“Можехме да поведем с 2:0 и да направляваме мача, само че изравнителното попадение на Верона ни стъписа. Започнахме да вършим прекомерно доста неточности, разделихме се на две и оставихме огромни пространства за противника. Радващото е, че си стъпихме на краката, а и разполагаме с самостоятелна класа, която ни оказва помощ в сходни мачове. Давам за образеца паса на Анте Ребич към Тонали ”, сподели Пиоли. 

“Ясин Адли не съумя да се покаже в най-хубавата си светлина, тъй като го пазеха компактно и не му даваха никакво пространство. За него това беше първи старт и можеше да се чака, че ще му е мъчно. Тиау, Дест и Вранкс също са в тима относително неотдавна. Те не са играли преди в Серия “А ” и имат потребност от време, само че съм сигурен, че скоро ще разпрострат капацитета си ”, показа Пиоли по адрес на част от новите попълнения. 

“Ориги се възвърне от травмата си и през днешния ден ми хареса. Ребич също е изцяло здрав, тъй че имам повече благоприятни условия за ротации. Надявам се Менян, Кяер и Де Кетеларе да са на линия до седмица ”, продължи опитният експерт. 

“Искахме да продължим сполучливата си серия като посетител. Не мисля, че има различен тим в Европа, който няма загуба на непознат терен през 2022 година. Сега ни следва и малко повече време за възобновяване. Ще можем да обърнем внимание на тактическата подготовка, само че след това влизаме в претрупан темп със 7 мача за 21 дни ”, добави Пиоли.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР