Милан и Интер завършиха 0:0 в отложеното от 27-ия кръг

...
Милан и Интер завършиха 0:0 в отложеното от 27-ия кръг
Коментари Харесай

Интер и Милан не се победиха в скучен мач

Милан и Интер приключиха 0:0 в отсроченото от 27-ия кръг на италианската Серия „ А” огромно градско дерби. И двата отбора вкараха попадения, само че те бяха анулирани.

„ Росонерите” имаха късмет първи да отбележат в 22-ата минута след удар с глава на Леонардо Бонучи, само че словенският пазач на „ нерадзурите” Самир Ханданович избави. В 37-ата минута Мауро Икарди вкара гол за Интер. Попадението на аржентинския голмайстор обаче бе анулирано благодарение на системата за видеоповторения (ВАР).

Веднага след почивката Иван Перишич от “нерадзурите” центрира и топката кацна на напречната греда на вратата, защитавана от Донарума. В 57-ата минута Икарди излезе на празна врата и не съумя да откри очертанията ѝ. Десет минути по-късно нападателят на Милан Патрик Кутроне вкара хубав гол със задна ножица, само че и това попадение не бе зачетено поради засада.

В добавеното време Мауро Икарди направи нов непростителен пропуск от близка отдалеченост и не съумя да донесе трите точки за Интер.

След равенството Интер събра 59 точки и остава на четвъртата позиция, даваща право на присъединяване в Шампионската лига. Милан е шести с 51 точки и към този момент е прекомерно надалеч от фантазиите за най-престижния европейски клубен шампионат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР