Милан и Айнтрахт Франкфурт сключиха бартерна сделка, по силата на

...
Милан и Айнтрахт Франкфурт сключиха бартерна сделка, по силата на
Коментари Харесай

Официално: Милан и Айнтрахт размениха нападатели

Милан и Айнтрахт Франкфурт подписаха бартерна договорка, по силата на която размениха своите нападатели Андре Силва и Анте Ребич. Португалецът пое към „ Комерцбанк Арена”, до момента в който хърватският национал ще играе като преотстъпен при „ росонерите” в идващите 2 сезона.

Разбира се, целият развой не мина напълно безпрепятствено. При медицинските прегледи на Силва лекарите в Айнтрахт откриха проблеми с ахилесовото сухожилие. По същата причина по-рано през лятото пропадна прехвърлянето на португалеца в Монако.

Въпреки това франкфуртци не се отметнаха от договорката, като може би взеха под внимание обстоятелството, че Силва игра при успеха на Милан с 1:0 над Бреша в събота.

Ребич несъмнено наподобява по-универсалния от двамата играчи, защото може да играе както на върха на офанзивата, по този начин и по двата фланга. Само преди месеци някогашният състезател на Фиорентина изглеждаше доста покрай Интер, само че този вид отпадна поради решението на „ нерадзурите” да задържат Матео Политано.

Сделката към момента не оповестена от двата клуба, само че медиите в Италия към този момент потвърдиха, че контрактът на навършващия скоро 26 години Ребич към този момент е бил подаден пред Серия А.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР