Мила Кунис стана героиня на YouTube проекта Harpers Bazaars Food

...
Мила Кунис стана героиня на YouTube проекта Harpers Bazaars Food
Коментари Харесай

Мила Кунис разкри диетата на семейството си

Мила Кунис стана героиня на YouTube плана Harper " s Bazaar " s Food Diaries и разкри тайната на ежедневната си диета, за която може да се научи и от Magazine и обществените мрежи. Сред обичаните й ястия са пушена риба, сладолед, тост с авокадо и протеинови шейкове. Звездата разкри и какви ястия подготвя за брачна половинка си Аштън Къчър и децата им - 7-годишната щерка Уайът и 5-годишният наследник Димитри.

Мила изрази привързаността си към обичайна украинска кухня, с която майка й я е хранила като дете. Оказва се, че актрисата обича маринована херинга, борш и пилешка чорба.

Тя стартира деня си с кафе, към което прибавя ванилова млечна овесена сметана. Два часа по-късно, откакто подготви закуската на децата и ги изпрати на учебно заведение, звездата довършва закуската им, тъй като е срещу изхвърлянето на храна.

„ Често върша тост с авокадо заран. В същото време вземам всеки самун, който имаме у дома. Например пълнозърнести храни с ядки. След това прибавям цялата фалшификация за франзела (сусамово семе, сушен лук и маково семе) и едно яйце или някаква закуска като хумус или дзацики (лек и ободрителен сос с краставици - БГНЕС). За закуска хапвам и плод или сирене, само че постоянно пропущам второто ястие поради работата ”.

Съпругът ми и аз работим вкъщи: в случай че единият от нас не е ангажиран, тогава той подготвя храна за другия. Доставят ми замразени шейкове, прибавям към тях протеин на прахуляк, брачният партньор ми разрушава всичко и по-късно слага чаша за мен на бюрото ми. Диетолозите ще кажат, че това е нездравословно, само че от време на време мога да пия протеинов шейк вместо пълноценно хранене ”, показа Кунис.

„ Моето фирмено ядене е салата или купа въз основата на киноа, нарязани варени зеленчуци “, сподели още актрисата.

Звездата разкри още, че щерка й Уайът, сходно на Аштън, е пескарианка (не яде месо от топлокръвни животни). За да не готви две разнообразни ястия, Мила яде най-вече риба, като да вземем за пример печена сьомга.

Двойката употребява и услуга за доставка на храна два пъти седмично, а един път седмично майката на Мила Елвира им носи домашно приготвена храна.

„ Тя подготвя пушена риба с кисели краставички, херинга, топли картофи с копър, сол и зехтин. Нейните салами и телешки строганов са невероятни! Имам руско-украински корени, знам, че живеем във време, когато се чудя по какъв начин да се нарека ”, сподели звездата.

Нейният свекър Лари е разпален риболовец и от време на време носи на звездното семейство домашно уловена сьомга и тресчица от Аляска. Мила също е фенка на храната за у дома, в това число суши и тайландски и индийски ястия. Но Кунис в този момент готви пица вкъщи, за това са конфигурирали специфична фурна. Аштън изключително харесва пица с гъби, маслини, сирене и доматен сос.

Що се отнася до удоволствието, двойката може да се поглези с няколко топки сладолед с шоколадови бисквитки през нощта.

„ Опитваме сладолед във всяко кафене в Лос Анджелис “, добави актрисата. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР