Мила Кунис и Аштън Кътчър са от известните двойки, на

...
Мила Кунис и Аштън Кътчър са от известните двойки, на
Коментари Харесай

Защо Мила Кунис не затваря вратата на тоалетната

Мила Кунис и Аштън Кътчър са от известните двойки, на които симпатизираме. Просто тъй като са супер сладки, а и някак сполучливо съчетават развъждането на децата си с работните задължения.
 Mr. Harrigan's Phone, Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes, Luckiest Girl Alive и новите филми и сериали на Netflix през октомври
Новите филми и сериали на Netflix през октомври

От серийни убийци до премеждията на Мила Кунис и Джесика Частейн

След единствено няколко дни последният филм с присъединяване на актрисата - Luckiest Girl Alive, ще бъде разполагаем в Netflix, като напълно обикновено преди този момент Кунис даваше изявленията за да го разпространява.

И по този начин от нейно изявление за E! News разбираме за една странна специфичност, която тя и брачният партньор ѝ са приели в дома си. По думите на Мила Кунис у тях никой не затваря вратата на банята, до момента в който я употребява.

Самата актриса признава, че в никакъв случай не е предполагала, че точно тя ще е човек, който може да отиде до тоалетна, до момента в който вратата е отворена и персоналното му пространство по някакъв метод е нарушено. 
 Аштън Кътчър, Мила Кунис, васкулит и какво разкри актрисата за диагнозата на брачна половинка си
Болестта, с която се бори Аштън Кътчър

Какво разкри брачната половинка му Мила Кунис

Но е реалност, който Кунис отдава на това, че постоянно, когато отиде до тоалетна някой желае нещо от нея. Ето за какво просто е решила да спре да затваря вратата. Мила Кунис и Аштън Кътчър имат две деца - щерка им Уайт ( 7 г.) и синът им Димитри (5 г.).
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР