Мила Кунис и Аштън Кътчър не са от звездните двойки,

...
Мила Кунис и Аштън Кътчър не са от звездните двойки,
Коментари Харесай

Колко често се къпят Мила Кунис и Аштън Кътчър

Мила Кунис и Аштън Кътчър не са от звездните двойки, които непрестанно търсят внимание, само че от време на време, волно или не, карат всички да приказват за тях.
 Мила Кунис, Аштън Кътчър, Architectural Digest и домът на звездната двойка в Бевърли Хилс
На посетители на Мила Кунис и Аштън Кътчър

Малко като плевня, само че не напълно

Този път не става въпрос за новия им дом или за това по какъв начин отглеждат децата си, а за персоналната им хигиена . Да, малко необикновена тематика, само че самите те направиха изненадващо самопризнание по време на присъединяване си в подкаста на Дакс Шепърд Armchair Expert.

Оказа се, че актьорското семейство са фенове на изказванието, че ежедневното къпане със сапун е нездравословно за кожата, тъй като отмива естествените й масла. Затова Мила и Аштън мият всеки ден единствено " най-важното " .
 Снимка 540981

Той измива подмишниците и интимните си елементи, като има навика да полива лицето си с вода след подготовка, с цел да отмие солите. А тя наложително измива лицето си два пъти дневно.

Признанието им провокира изненада в ководещата Моника Падман, която незабавно ги запита от кое място произлиза този техен табиет. А Кунис изясни, че когато е била дребна, не са имали топла вода и не се е къпела доста постоянно .

Тази традиция очевидно е трансферирала и на двете си деца. Тя не крие, че в никакъв случай не е била от тези майки, които деликатно и усърдно къпят новородените си.
 Мила Кунис, Аштън Кътчър, Bridgerton и за какво артистът си е помислил, че половинката му гледа порно
Когато Аштън Кътчър си намерения, че Мила Кунис гледа порно

Който е гледал Bridgerton знае защо става въпрос

Кътчър пък я добавя и разкрива тяхната " скица " за персонална хигиена на хлапетата - " в случай че виждаш нечистотия по тях, къпеш ги... другояче няма смисъл " , цитират го от CNN.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР