Мила Кунис и Аштън Къчър определено са една от най-харесваните

...
Мила Кунис и Аштън Къчър определено са една от най-харесваните
Коментари Харесай

Мила Кунис и Аштън Къчър показаха красивата си къща

Мила Кунис и Аштън Къчър несъмнено са една от най-харесваните холивудски двойки, които избират да живеят надалеч от светлината на прожекторите. Двамата рядко приказват за персоналния си живот, само че скоро взеха решение да покажат дома си в Бевърли Хилс.

" Искахме дом, а не имение ", споделя Кунис пред списание " Architectural Digest ", представено от dariknews.bg. Строежът на дома стартира, когато Мила е бременна с щерка им Уайът и пет години по-късно се трансформира в дом фантазия, написа каналът " Stars News " във vbox7.Всичко това е ситуирано на шест акра, парцелът се състои от огромна къща, къща за посетители, която служи и като плевня за развлечения, има място и за барбекю. Къщата им има високи дървени тавани и голям бистър полилей.

" Изграждането на една къща от основи не е по никакъв начин малко. Това или щеше да ни сплоти, или да ни раздели ", безапелационна е Кунис, само че пък резултатите са впечатляващи. Актьорите са се доверили на архитекта Хауърд Бакен.Къщата е захранвана от скрити фотоволтаици, а слънчевата мрежа създава повече сила, в сравнение с изисква парцелът. " Аштън и Мила са загрижени за качеството на почвата, чистотата на храната, която ядат и водата, която пият ", споделя Бакен.

С течение на времето дизайнът на къщата се е трансформирал и не е в типичния за фермата жанр, само че е съвременно, изчистено и доста уютно място за живот.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР