Мила изненада на кмета на община Марица“ Димитър Иванов поднесоха

...
Мила изненада на кмета на община Марица“ Димитър Иванов поднесоха
Коментари Харесай

Деца подариха метла на кмета на община Марица

Мила изненада на кмета на община „ Марица “ Димитър Иванов сервираха 16 деца от ДГ “Буратино “ в с. Костиево във връзка Благовещение и 30-годишния празник на селищната система.

Те му подариха метла, с цел да измете злото от територията на общината, червен колан за здраве, сувенир-кратунка и грамота за „ Най-добър кмет на света на най-слънчевата община „ Марица “.

Малчуганите от 2-ра група показаха ритуали от националния празник „ Благовец “, измежду които „ Прескачане на огън “, „ Тупане на платно “, „ Пускане на пчели “, „ Садене “, „ Самодиви “.

„ Вие направихте празника на общината още по-прекрасен и безоблачен. “ С тези думи Димитър Иванов благодари на децата за приятната изненада.

„ В мое лице постоянно ще имате един другар, който да ви подсигурява успокоение и сигурност. “, даде обещание на децата кметът на община „ Марица “.

Той подсигурява, че до есента ДГ „ Буратино “ ще бъде изцяло реновирана.

„ Всички да са здрави, да са живи още 100 години, а Вие обещайте в този час, все по този начин с обич да се грижите за нас! “, благодариха в рими малчуганите.

Кметът на община „ Марица “ подари торбички с лакомства и юбилейни бонбони за всички деца в детската градина и им пожела доста игри и занимателни мигове.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР