Микробус "Мерцедес" с пазарджишка регистрация и превозващ хляб, катастрофира тази

...
Микробус "Мерцедес" с пазарджишка регистрация и превозващ хляб, катастрофира тази
Коментари Харесай

Микробус катастрофира на автомагистрала „Струма”, разпиля хляб и повреди табела


Микробус "Мерцедес" с пазарджишка регистрация и пренасящ самун, катастрофира тази заран на Автомагистрала "Струма" край град Кочериново, леко е потърпевш лидерът му, който задремал, съобщи кореспондентът на БГНЕС за района.

Сигналът за пътния случай е подаден към 6.00 ч. тази заран. Малко преди излизането от автомагистралата в посока Благоевград и Рилския манастир микробусът се отклонява надясно и пада в крайпътната канавка. След което се блъска с предната част в указателна табела. Микробусът транспортира самун в посока Благоевград.

В МБАЛ-Благоевград е признат водачът, който е на към 25 години и не е потърпевш тежко. При удара е развалена указателната табела. Движението по автомагистралата не е затруднено, аргументите за произшествието се обясняват, само че лидерът най-вероятно е задремал по време на придвижване.

Касетите с самун са се разпилели край пътя. За последните три месеца при произшествия в този сектор на ЛОТ-2 от Автомагистрала „ Струма ” поредно бяха разпилени товари от риба, бира и мляко. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР