Микеле Мороне е един от най-сексапилните мъже, които виждаме на

...
Микеле Мороне е един от най-сексапилните мъже, които виждаме на
Коментари Харесай

Актьорът Микеле Мороне разтапя женските сърца

Микеле Мороне е един от най-сексапилните мъже, които виждаме на екрана в последните дни. Той доби международна известност за часове, с помощта на нападателната си роля в новия филм "365 дни ", който бе показан по "Нетфликс ".

29-годишният Мороне, роден в италианския град Меленяно, е основното настоящо лице в еротичния трилър, основан по книгата на Бланка Липинска, предава "Дарик Нюз ".

В действителния живот Микеле е татко, има две деца от някогашната си брачна половинка, ливанска фешън дизайнерка. Двойката се разделя през 2018 година, след 4-годишен брак, само че съумяват да запазят другарските си взаимоотношения.

Емили Ратайковски още веднъж разгорещи обществените мрежи (снимки)

Разводът се оказва много сложен за Мороне. Той показа преди време в Инстаграм, че съвсем се е отказал от актьорската кариера.

View this post on Instagram
So what?!. @guess @nimabenati

A post shared by Michele Morrone (@iammichelemorroneofficial) on Jul 17, 2020 at 4:21am PDT

"Преди година и половина бях подготвен да зарежа всичко. Не желаех да бъда артист към този момент. Бях в депресивно положение след развода с жена ми. Започнах да работя като градинар в един миг, тъй като нямах една стотинка в джоба си ", написа Мороне.

"Животът е обаче чудноват и когато си на най-ниското си равнище, ориста те слага в верния трен, а в случай че си задоволително мощен, ще се качиш на него. Винаги вярвайте в себе си! ", написа още Микеле.

Макар зад тила си да няма към момента доста кино функции, Микеле е много надарен. През февруари показва своя първи музикален албум Dark room. Песни от албума може да чуете по време на не една или две подиуми във кино лентата.

Освен в киното и музиката, Микеле е доста добър с четката. Той се изявява като много добър художник, има забавен взор към изкуството, което е по-скоро нереално.

View this post on Instagram
@dolcegabbana_man

A post shared by Michele Morrone (@iammichelemorroneofficial) on Jul 2, 2020 at 4:09am PDT

В "Нетфликс " има още филми с него.

Мороне взе участие, въпреки не с основна роля, в късия сериал (8 епизода), носещ заглавието "The Trial ", където се превъплъщава в ролята на Клаудио.

Участва и в няколко епизода на "Медичите ", в третия сезон, само че сериите са толкоз забавни, че за нула време ще стигнете до епизодите с присъединяване на Мороне.

View this post on Instagram
Wait and think. Thanks @dolcegabbana_man. @raffaelecerracchio

A post shared by Michele Morrone (@iammichelemorroneofficial) on Jun 18, 2020 at 9:56am PDT
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР