Микел Руфинели е американката, която държи рекорда за най-големи задни

...
Микел Руфинели е американката, която държи рекорда за най-големи задни
Коментари Харесай

Жената с най-голямото дупе в света обича фигурата си

Микел Руфинели е американката, която държи върха за най-големи задни елементи и бедра в света съгласно Книгата на върховете „ Гинес “, написа jenata.blitz.bg. Тя признава, че още от детство фигурата ѝ е била едра и с годините бедрата и задните ѝ елементи ставали все по-пищни. До 39-годишна възраст тяхната обиколка е2,4 метра. Тогава Михаела е влезнала в Книгата на върховете „ Гинес “.

Въпреки впечатляващите форми, Руфинели обожава бедрата и задните си елементи. Според нея те са меко казано безупречни и същински канон на хубостта.

„ Обичам извивките на бедрата си. Мъжете не харесват слаби дами, а фигури на песъчлив часовник. Не съм лишена от внимание “ твърди тя.

Микел е безапелационна, че не си търси половинка, тъй като е щастливо омъжена от дълги години. Мъжът ѝ изцяло поддържа жена си и счита, че фигурата ѝ е очарователна. Заедно двамата имат четири деца, които отглеждат с доста обич.

Микел споделя, че не може да минава по тесни пътеки и не постоянно има по какъв начин да седне единствено на един стол. Тя има сериозен проблем с избора на облекла, а самолетните полети ѝ костват в действителност доста пари, тъй като ѝ се постанова да купи цялостен ред седалки, с цел да разположи обилните си форми на тях.

Хейтърите постоянно наскърбяват американката, само че тя пренебрегва техните мнения и апели да смъкна някакви килограми.

„ Чувствам се ужасно в тялото си и даже не мисля за диети “, дава отговор им Руфинели.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР