Мика Зибанеяд се отличи с хеттрик за победата на Ню

...
Мика Зибанеяд се отличи с хеттрик за победата на Ню
Коментари Харесай

Алекс Георгиев с 31 спасявания, Рейнджърс мачка Отава като гост

Мика Зибанеяд се отличи с хеттрик за успеха на Ню Йорк Рейнджърс с 4:1 като посетител против Отава в дуел от постоянния сезон в Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада.

Зибанеяд, който беше определен от Отава в драфта през 2011 година, за трети път в кариерата си осъществя три попадения в един мач. Преди три дни центърът на Рейнджърс имаше гол и три асистенции при триумфа против 6:4 над Уинипег.

Артьоми Панарин също се разписа за Ню Йорк, до момента в който вратарят с български корени Александър Георгиев спря 31 удара за спечелилите. Брейди Ткачък осъществя попадението за Отава. Крейг Андерсън избави 26 шайби на вратата на Сенатърс.



В друга среща от НХЛ Питсбърг разгроми със 7:2 вкъщи Кълъмбъс. Джаред Маккан и Патрик Хорнквист се разписаха по два пъти за спечелилите. Звездата на домакините Евгени Малкин напусна леда с травма във втората част и повече не взе присъединяване в дуела. Теди Блугер, Крис Летанг и Маркус Петерсон също бяха точни в интерес на Пенс, до момента в който Густав Никвист и Зак Веренски вкараха головете за Блу Джакетс.



Сейнт Луис завоюва мъчно с 3:2 семейството си против Далас. Сами Блейс се отличи с попадение и една асистенция за първенците от предишния сезон. Джордън Бънингтън направи 28 спасявания на вратата на Блус. Дейвид Перън и Брейдън Шен са другите двама голмайстори за домакините. Миро Хейсканен и Матиас Янмарк вкараха головете за Старс. Каролина победи с 3:2 като посетител след продължение състава на Вашингтон. Джейк Гардинър беше прецизен за Хърикейнс в спомагателния интервал. Преди това Ерик Хаула и Якоб Славин също се разписаха в интерес на Каролина. Джеймс Реймър спря 33 шута на вратата в първия си мач като титуляр за спечелилите. Ти Джей Оший и Гарнет Хатауей означиха попаденията за Кепитълс. aБостън победи с 1:0 вкъщи Аризона след попадение на Брад Марчанд в първата част. Вратарят Ярослав Халак избави 35 удара на противниковите хокеисти при 48-ия дуел без позволен гол в своята кариера. Калгари завоюва с 3:0 вкъщи против Ванкувър. Елиас Линдхолм, Шон Монахан и Джони Годрю се разписаха във вратата на Канъкс. Годрю подаде асистенции за две от попаденията за Флеймс.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР