Мика Зайкова Кадър: БТВ На моите години хората би трябвало

...
Мика Зайкова Кадър: БТВ На моите години хората би трябвало
Коментари Харесай

Мика Зайкова: Дянков буквално открадна 1,4 млрд наши пари, а сега помага на Кристалина Георгиева в МВФ

Мика Зайкова Кадър: БТВ
На моите години хората би трябвало да си почиват, само че мене ме е позор от българите. Нашето потомство разреши каймакът на утайката да изплува и да поеме ръководството на страната. Това разяснява пред bTV Мика Зайкова.

„ Какво направи Костов – България имаше индустрии във всички браншове. Т. нар. „ приватизация “ ликвидира българската индустрия. Дойде Сакскобургготски, за 800 дни щеше да ни оправи. Какво стана? Дойдоха всякакви вицепремиери като Симеон Дянков. Той безусловно открадна 1.400 милиарда наши пари. Това беше дълбокият запас на здравната каса. Това са нашите вноски. Той ги взе и сподели: „ Абе, ние в този момент имаме усложнения, но един ден ще ги върнем “. Нито знам защо ги използва, нито попита, нито има право, нито ги върна. Някой да го е подвел под отговорност? Не, той в този момент оказва помощ на Кристалина Георгиева в МВФ. Не можеш да пренасочиш непознати пари “, безапелационна бе тя.

„ След това пристигна Бойко Борисов и като стартира едно крадене… та до през днешния ден, тъй като неговата система не е разградена “, добави Зайкова.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР