Мика Стоичкова, голямата дъщеря на Христо Стоичков, изглежда е решила

...
Мика Стоичкова, голямата дъщеря на Христо Стоичков, изглежда е решила
Коментари Харесай

Щерката на Стоичков лекува любовна мъка с водка СНИМКА

Мика Стоичкова, огромната щерка на Христо Стоичков, наподобява е решила да се откри за непрекъснато в България, откакто години наред живя в Барселона и Маями.

Новият бизнес, с който Мика се е захванала, дава явен знак за желанията й.

Футболната наследница е почнала да създава водка, която всекидневно популяризира из профилите си в обществените мрежи Facebook и Инстаграм.

Мика споделя, че алкохолната напитка е направена от най-чистата изворна вода от връх Вихрен. Същевременно първородната дъщеря на Камата менажира и стилния му бранд за спортни артикули, който той основа предходната есен.

По всичко проличава, че Мика няма желание скоро да се връща във Флорида, където не престават да живеят майка й Мариана и татко й. Припомняме, че точно там тя изживя огромно любовно отчаяние около раздялата с бащата на щерка си - Айкут.

Освен с водка, Мика се е заела и с друго доходоносно занятие - тя разпродава старите си облекла като за задачата даже е основала страница във Facebook. От фотосите се вижда, че тоалетите й са съвършено непокътнати, а множеството са на цени сред 20 и 40 лв...

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР