Мик Шумахер, синът на седемкратния световен шампион Михаел, заяви, че

...
Мик Шумахер, синът на седемкратния световен шампион Михаел, заяви, че
Коментари Харесай

Синът на Шумахер направи удивително признание


Мик Шумахер, синът на седемкратния международен първенец Михаел, съобщи, че не е се е отказал от фантазията си да влезе във Формула 1 и изясни, че не желае да прибързва.
Тази година синът на легендата остана 12-и в европейската Формула 3 и има единствено един подиум. В изявление 18-годишният водач показа, че този сезон е бил по-скоро образователен за него, и че компликациите не го отхвърлят от фантазията му:

" Целта ми постоянно ще е Формула 1. В момента избирам да се съсредоточвам върху себе си и личното си показване, без да виждам останалите. Всеки се развива със лично движение и нещата не могат да се съпоставят. Аз се движа малко по малко и се приготвям за бъдещето. Когато се усещам подготвен, ще подхваща и идната по-голяма крачка, само че първо би трябвало да се потвърдя. Атакувах първия си сезон във Формула 3 с желанието да науча допустимо най-вече. Това и стана и съм удовлетворен ".

Върху раменете на Мик тежат големите упования на всички, които непрекъснато го съпоставят с татко му. За младия Шумахер няма да е по никакъв начин елементарно самичък да си построи лично име, и с цел да го направи, ще би трябвало да потвърди, че е по-добър от един най-хубавите водачи в историята на спорта, което е извънредно висока летва. Дали в действителност ще тръгне по стъпките на татко си и ще стигне там, където е бил Михаел, занапред ще разберем.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР