Мик Шумахер съвсем скоро ще получи възможност да кара в

...
Мик Шумахер съвсем скоро ще получи възможност да кара в
Коментари Харесай

Ферари ще подготвя сина на Шумахер за кариера във F1

Мик Шумахер напълно скоро ще получи опция да кара в първата свободна подготовка на някой от спортните уикенди. Това сподели Матиа Биното, който е впечатлен от представянето на Мик във Формула 2, предава Clubs1.bg.

„ Ще дадем благоприятни условия на Мик Шумахер да кара в FP1. Но към този момент няма да го разгласяваме. Все още следва да уредим нещата'', съобщи Биното.

Към момента синът на Михаел Шумахер е на втора позиция във Формула 2 на единствено 6 точки зад водача Калъм Илот. Той завоюва и първото съревнование на Монца предишния уикенд. Кара за тима на Према и е част от академията на Ферари.

„ Много съм благополучен, че Мик се показва добре във F2. Неговият основен фокус би трябвало да е F2, защото той се бори за купата. Той би трябвало да се концентрира върху това. Мик има добра опция да кара във F1 следващата година. Трябва да го подготвим за това “ сподели още Биното.

В чест на съревнование №1000 за Ферари този уикенд, Мик ще направи проява с F2004 – колата, с която татко му завоюва последната от 7-те си международни трофеи в спорта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР