Мик Шумахер пристигна в Мелбърн, където този уикенд ще се

...
Мик Шумахер пристигна в Мелбърн, където този уикенд ще се
Коментари Харесай

Мик Шумахер посети сина на Ловеца на крокодили

Мик Шумахер дойде в Мелбърн, където този уикенд ще се състезава в третия кръг от календара на Формула 1. Пистата обаче не бе първото място в маршрута на младия немец.

Синът на легендата Михаел Шумахер се насочи към Съншайн Коуст, с цел да посети друго фамозно семейство. Именно там се намира зоопаркът на Стив Ъруин, прочут като Ловеца на крокодили. Австралийският естественик почина през септември 2006 година, прободен от шипа на склон при фотоси в Големия бариерен риф. Делото му обаче бе продължено от брачната половинка му Тери, дъщерята Бинди и сина Робърт.

Именно последният особено за Мик подмами един от едрите екземпляри крокодили и го нахрани, стоешком в рискова непосредственост от цялостната му с остри зъби уста.

“Какво прекарване! Беше в действителност удивително да посетя австралийския зоопарк. Израснах, гледайки Стив Ъруин на дивите му завършения. Виждайки по какъв начин фамилията му продължава неговото завещание, е в действителност вдъхновяващо. Много ти благодаря, Робърт!”, написа той в обществените мрежи.

Вижте тази обява в Instagram.

Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР