Мик Джагър е едно от най-големите имена в музикалната индустрия,

...
Мик Джагър е едно от най-големите имена в музикалната индустрия,
Коментари Харесай

Несполучливо пазената в тайна сватба, която променя рокендрола: Мик Джагър и Бианка на Френската Ривиера

Мик Джагър е едно от най-големите имена в музикалната промишленост, който познаваме като вокалист на именитата рок група The Rolling Stones

В биографичната книга "Дивият живот и гневният талант на Мик Джагър " на Кристофър Андерсън се твърди, че е спал с 4000 дами. 8 са децата му от общо пет дами, с които е имал публично връзка. 5 е броят на внуците, които има.

 мик джагър Getty

На 12 май 1971 година се състои сватбата на Мик Джагър и актрисата и активистка с никарагуански генезис Бианка. За страдание, двамата се развеждат 7 години по късно, само че майското тържество остава в историята като едно от най-емблематичните събития в света на рокендрола.

Всичко стартира единствено девет месеца по-рано, когато се срещат на афтърпарти след концерт на Rolling Stones в Париж. В деня на сватбата Бианка към този момент е бременна в четвъртия месец. През октомври същата година се ражда щерка им Джейд.

 мик джагър бианка Getty

Младоженците канят гостите си единствено един ден преди церемонията. Списъкът включва 75 посетители, като измежду тях са Пол Макартни, Кийт Ричардс, Бриджит Бардо - сами добивате визия за безредния звезден социум, който Мик оформя по случай сватбата си.

Журналистът Дейвид Хепуърт разказва сватбата като историческо събитие, което "утвърждава рокендрола като органична част от висшето общество ".

 мик джагър бианка Getty

Бианка е същинско привидение в бяло със сако на Yves Saint Laurent, разкроена пола с висока талия и шапка с необятна външна страна, върху която е закрепен обичайния булчински воал. Мик от своя страна избира костюм и риза с флорални претекстове.

Празненството е трябвало да бъде дискретно и извършено в стеснен кръг, само че младоженците не съумяват да се скрият от зоркия взор на папараците. Разгледайте още фотоси от сватбата в нашата изложба.
 От срещата в Париж до олтара на Френската ривиера: Мик Джагър и Бианка  От срещата в Париж до олтара на Френската ривиера: Мик Джагър и Бианка  От срещата в Париж до олтара на Френската ривиера: Мик Джагър и Бианка  От срещата в Париж до олтара на Френската ривиера: Мик Джагър и Бианка
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР