Михаил Вълчев, който е от най-обичаните тарани в историята на

...
Михаил Вълчев, който е от най-обичаните тарани в историята на
Коментари Харесай

Мишо Вълчев: След края на реванша за Купата, този, който загуби няма да остане начело на отбора си

Михаил Вълчев, който е от най-обичаните тарани в историята на Левски, направи своя разбор след дербито Левски – ЦСКА, приключило 2:2.
Той даде и мнението си за идния конфликт на двата отбора в шампионата за Купата на България в сряда. Самият Вълчев е притежател на Купата на България като треньор на “сините”, освен това след победа на финала над ЦСКА с 5:0.

Ето какво сподели той за двата отбора:

„ И двата тима имаха благоприятни условия да завоюват това дерби. ЦСКА пропусна златен късмет при 2:0 да реши всичко в своя изгода при ситуацията, в което Фернандо Каранга излезе самичък против Божидар Митрев, само че би в страни от вратата. Левски пък доминираше напълно през второто полувреме и пропусна да осъществя няколко обстановки, откакто резултатът стана 2:2. Затова споделих, че и двата тима могат да съжаляват и мисля, че равенството е обективен резултат с оглед показаното на терена ”, показа Вълчев пред „ Меридиан мач ”.

„ Аз мисля, че ЦСКА хвърли много старания в пресирането на Левски надълбоко в неговата половина през първото полувреме и през второто се умори. А и може би “червените” взеха решение, че двата гола задатък са им задоволителни. Левски след почивката промени радикално държанието си, стартира постоянно да лишава топката още в половината на ЦСКА и това му разреши да направи много офанзиви ”, добави спецът.

„ И двамата треньори ще продължат да водят тимовете до полуфинала-реванш за Купата на България. След неговия край сигурно този, който загуби, няма да бъде оставен отпред на тима си. Ако би трябвало да кажа кой повече заслужава да остане, това несъмнено е Стамен Белчев. Мисля, че от двамата той се оправя надалеч по-добре. Делио Роси, макар многото нови футболисти, не можа да промени съществено нито играта, нито резултатите на Левски ”, показа вижданията си Вълчев.

„ Моите почетения към всички, които играят сега в Левски, дано не ми се наскърбява никой, само че мисля, че им би трябвало един нов вратар, още едно крило и един нападател. При ЦСКА в офанзивата нещата стоят добре, когато Фернандо Каранга и Кирил Десподов са на терена. Но и на тях също им би трябвало вратар, а и най-малко един бранител ”, счита екс наставникът на сините.

Относно идния сблъсък-реванш за Купата на България, Вълчев предвижда:

м „ Левски ще играе по-затворено на реванша в сряда. ЦСКА би трябвало да атакува, да вкарва голове и да не получава. Затова чакам повече офанзиви от страна на “червените”, а Левски да заложи най-вече на контри. Мисля, че задатъкът, който имаме от два гола след първия мач, ще бъде задоволителен и Левски ще е крайният победител ”, уверен е той.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР