Михаил Подоляк, съветник на ръководителя на кабинета на президента на

...
Михаил Подоляк, съветник на ръководителя на кабинета на президента на
Коментари Харесай

Подоляк за доставките на оръжия: Никакви блестящи речи няма да кажат повече от конкретните действия

Михаил Подоляк, консултант на ръководителя на кабинета на президента на Украйна, сподели, че прехвърлянето на западни ракетни и противовъздушни системи " Пейтриът ", изтребители F-16 или танкове " Леопард " на Украйна ще бъде значим акт на поддръжка за украинците , които се готвят да преживеят сложна зима, цитира думите му Руската работа на Би Би Си.

" Никоя блестяща тирада няма да каже повече от съответно деяние. Даването на " Пейтриът ", F-16 или " Леопард " на Украйна не е единствено противовъздушна защита, изтребители или танкове. Това е и значим акт на поддръжка за хората, които се готвят да да оцелеят в най-жестоката зима в историята и да платят най-високата цена за сигурността на Европа ", написа Подоляк в " Туитър ".

По-рано Варшава се обърна към Берлин с искане, предопределени за Полша.

Германският министър на защитата Кристин Ламбрехт обаче да разположи обещаните на Варшава системи за ПРО не в Полша, а в Западна Украйна.

По-рано немските управляващи неведнъж са заявявали, че няма да изпращат нападателни оръжия на Киев без тесни съвещания с сътрудниците , имайки поради на първо място Вашингтон, където не поддържат концепцията за доставка на тежки оръжия на Украйна.

Припомняме, че през днешния ден г, че  НАТО не може да разреши на Русия да завоюва , тъй като това би насърчило Владимир Путин и други властнически водачи да употребяват мощ по-уверено, с цел да реализиран задачите си. " Не можем да реализираме дълготраен мир, в случай че агресорът победи ".
 Отказът на Полша от немски
Отказът на Полша от немски " Пейтриът " провокира вътрешно и външно неспокойствие

А заигравка с антигермански усеща от дълго време е политическа тактика за гласове в Полша
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР