Михаил Касабов ще изпълнява длъжността президент на Българския футболен съюз

...
Михаил Касабов ще изпълнява длъжността президент на Българския футболен съюз
Коментари Харесай

Михаил Касабов поема БФС

Михаил Касабов ще извършва длъжността президент на Българския футболен съюз до насрочването на нов Конгрес.



" Днес е един противен ден за мен. Искам да благодаря на Борислав Михайлов за направеното през последните години. Сега следва да изберем дата за нов Конгрес и да намерим нов старши треньор. Аз ще свикам съвещание на Изпълкома, на което да определим дата за Конгреса. Тогава господин Лечков ще направи изказване за новия селекционер. На идващия Конгрес аз няма да се кандидатирам за президент. Веднага след моето регистриране аз ще имам право за привикване на Изпълком. Знаете, че има периоди. По най-бързия метод ще бъде призован Конгрес ", показа Касабов на днешната конференция.
Борислав Михайлов: Голямата ми неточност е, че съм прекомерно добър (ВИДЕО) Не се усещам предаден, ще вървя за риба и на лов, сподели към този момент някогашният президент на БФС
Относно изявленията на премиера Бойко Борисов и спортния министър Красен Кралев по отношение на оставката на Борислав Михайлов, Касабов съобщи: " Конфликт с страната очевидно има, само че аз ще желая среща с министъра на спорта, с цел да се разберем какво можем да създадем по въпроса ".

Очаквайте детайлности!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР