Михаил е познат на зрителите като съпруг на рускинята Альона

...
Михаил е познат на зрителите като съпруг на рускинята Альона
Коментари Харесай

Нов участник във „Фермата” 3

Михаил е прочут на феновете като брачен партньор на рускинята Альона от първия сезон на шоуто , научи HotArena .

По време на първия двубой за елиминации в третия сезон на „ Фермата ”, артистът Иван Ласкин  разгласи решението си да напусне шоуто . Още на идващия ден, понеделник, водещият Иван  показа на фермерите новия участник Михаил , който влиза на мястото на Ласкин.

Мишо е  роден в Сливен и е някогашен бежанец. Завръща се в родината си, откакто осъзнава, че единствено в България може да се усеща добре. Когато е на 18 работи като ватман, само че бързо осъзнава, че от заплата не може да спести за жилище и кола или да се грижи за семейство.  С  800 немски марки и без да знае език отпътува за Малага, Испания .

След 10 години работа в чужбина, Мишо се завръща в България, тъй като осъзнава, че единствено в родината си може да се чувства добре. Когато е на 30 година стартира личен бизнес за поддръжка на ресторантско
съоръжение.  Женен е за рускинята Альона, позната на феновете от първия сезон на „ Фермата ”.  Имат две деца. За Мишо няма нищо по-важно от фамилията. Той влиза във „ Фермата ”, за да стигне до финала. Това, с което не може да прави компромис, е единствено мързела. 

Мишо стартира присъединяване си във формата със седмица по-късно, като влиза на мястото на  напусналия по лично предпочитание Иван Ласкин.  За да има късмет участниците да го опознаят и да се вгради в колектива, Михаил получи имунитет от ратайство и двубой за първата седмица.

Женската част от колектива обаче не беше по никакъв начин впечатлена от поръчките, които той направи с обръщението си към участниците: „ Без ястие не мога. Ставам доста нервозен. Кухнята би трябвало да  е на равнище. Това е към дамите. ”

В прощалното си писмо към фермерите изгубилият първия двубой Тома уточни чеченката  Марина за фермер на седмицата . Тя одобри задачата извънредно отговорно, само че с огромно притеснение. Владо Николов се притече на помощ на новата стопанка със препоръки и  организация на работата , а на останалите играчи им се наложи да се подчиняват на строгите правила във „ Фермата ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР