Михаил Билалов спечели овациите на зрителите с начина, по който

...
Михаил Билалов спечели овациите на зрителите с начина, по който
Коментари Харесай

Смениха водещия на Стани богат насред предаването

Михаил Билалов завоюва овациите на феновете с метода, по който откри издание на " Стани Богат “, припомняйки какво знаково събитие се е случило на този ден преди 33 години.

" Уважаеми фенове, доста добре си припомням 23 март 1990 година, когато в Америка пуснаха кино лентата " Хубава жена “. А повода да няма филм на име " Хубав мъж “ е единствено тази, че не съм се явил на кастинга “, съобщи Билалов по bTV и благодари на публиката за аплодисментите.  

Малко по-късно се оказа, че първият му гост в телевизионната игра е имал втори благополучен миг в деня, в който му съобщили, че ще взе участие в " Стани Богат “.

Старши програмистът в британска софтуерна компания и член на почитател клуба на " Манчестър Юнайтед “ Веселин Дашев бе показан от Билалов като човек, за който не си коства да следи новините, с цел да не се натоварва от отрицателни обстоятелства, само че пък в " Стани Богат “ това нямало да се случи, защото всичко било положително. 

" Разбрахме, че когато сме ти се обадили за присъединяване в нашето шоу, в същия ден е станало ужасно доста хубаво събитие, какво е то? “, попита Билалов госта си.

" Ами, да, случи се. Тогава се роди щерка ми, тъкмо същия ден, беше в действителност прелестно да видя дребната Ема. Благодаря и на майка й Емилия “, отговори Веселин, написа " Блиц ".

" Да ти е жива и здрава дребната Ема. Сега играеш за нея и в чест на майка й Емилия. Аплодисменти за майката “, сподели водещият.

В последна сметка Дашев си потегли с 3000 лв., а Билалов не пропуща да изпъкне с крилата фраза преди първата реклама: " Влизаме в бокса, само че вие не сменяйте канала, сменяйте маслото и накладките. "  

" Стани Богат " се подреди с нов водещ

За първи път в " Стани Богат " участник иззе функционалностите на водещия. Това направи Емил Димитров, който има златна значка от БТС, откакто е посетил 100-те национални туристически обекта в България. 

Билалов потегли да среща Емил с разпоредбите на " Стани Богат ", само че Емил го изненада:  " Може ли аз да опитвам ".

След като получи позволение от водещия, Димитров се оправи безупречно и сподели без неточност всичко това, което Михаил Билалов споделя всяка вечер преди началото на всяка телевизионната игра. 

" Мога ли аз да играя ", попита учуденият Билалов.  " Разбира се, започвайте ", отговори Емил.

" Аз от време на време виждам кошмари в себе си и не мога да отговоря на въпрос за един милион ", посочи водещият.

Малко по-късно последва втората реклама, като преди нея Михаил Билалов не изневери на себе си и съобщи: " Вие не правете набирания към отдалеченото, с цел да не ви набера аз. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР