Михаил Билалов сам е напуснал Стани богат“ Актьорът е заснел последния

...
Михаил Билалов сам е напуснал Стани богат“
Актьорът е заснел последния
Коментари Харесай

Истината: Ето защо Михаил Билалов напуска „Стани богат“

Михаил Билалов самичък е напуснал „ Стани богат “

Актьорът е снимал последния епизод на шоуто още на 30 октомври предходната година.Той е напуснал стола на водещ от една от най-интересната телевизионна игри не тъй като са го изгонили, а непринудено. Причината била неговата свръхнатовареност.

Известният артист е прекомерно зает с игра в киното и театъра и нямал физическата интензивност да снима всеки ден епизоди на „ Стани богат “, поради което се решил на тази стъпка.

Много скоро Мишо Билалов отпътува за Америка на двумесечно турне с хитовия си моноспектакъл „ Бум-бум “. След това ще взе участие в няколко български кинопродукции. Той е основен воин и в известния сериал „ Вина “, чийто втори сезон към този момент върви по Българска национална телевизия.

Въпреки дезинформацията,че Михаил Билалов самичък е напуснал стола на „ Стани богат “, истината се оказа друга. А съгласно източници в Би Ти Ви тя била пусната от Ники Кънчев, който от години желае да се върне още веднъж на стола на „ благосъстоянието “.

Кънчев бил видян към постройката на медията. Водещият споделил пред близки, че получил оферта от продукцията, тъй като след напускането на Билалов стола му се оказал незает.Ники бил неудовлетворен от Нова, тъй като предаването, което водеше „ Голямото гонене “, внезапно падна от ефир, без пояснение от управлението.

Източник: Ретро

 

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР