Михаил Абдалкин е с обвинение, че е дискредитирал руските въоръжени

...
Михаил Абдалкин е с обвинение, че е дискредитирал руските въоръжени
Коментари Харесай

Руски политик отива на съд, защото гледал реч на Путин със спагети на ушите

Михаил Абдалкин е с обвиняване, че е дискредитирал съветските въоръжени сили, като е разгласил видео, на което се вижда, че е поставил спагети по ушите си

Руски политик ще бъде изправен пред съда, тъй като е гледал речта на Путин с нудъли по ушите, съобщи.

Михаил Абдалкин ще се яви в съда идната седмица, където ще дава отговор по обвинявания, че е дискредитирал съветските въоръжени сили, като е разгласил видео, на което се вижда, че е поставил спагети по ушите си.

Абдалкин е народен представител от Комунистическата партия в районния парламент на Самара. Той се е показал по време на речта на съветския президент Владимир Путин за положението на нацията. Абдалкин заяви в обществените медии, че градският съд в Новокуйбишев ще гледа делото му на 7 март.

Партията му към този момент го смъмри. “Ще се борим да потвърдим нашата непорочност “, сподели той.

Обръщението на Путин на 21 февруари продължи съвсем два часа. Тогава Путин разгласи изтеглянето на Русия от нуклеарния контракт " Нов СТАРТ ". Абдалкин разгласява видеото си в обществената мрежа “В контакте “, съветският еквивалент на Фейсбук.

Той изясни, че е бил принуден да наблюдава речта от зам.-председателя на локалния парламент в Самара. Тогава Абдалкин оцени високо изявата на Путин.

“Напълно поддържам, тотално склонен, велико осъществяване. Не съм чувал нищо такова през последните 23 години. Приятно съм сюрпризиран “.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР