Михаил Абдалкин е осъден, тъй като е заснел това свое

...
Михаил Абдалкин е осъден, тъй като е заснел това свое
Коментари Харесай

Глобен руски политик , слушал реч на Путин със спагети на ушите

Михаил Абдалкин е наказан, защото е снимал това свое протестно действие и след това е качил сниманото видео в обществените мрежи. Зад странния митинг на Абдалкин в действителност стои съветски идиоматичен израз, обвързващ лъгането и разочарованието от думите на някого с окачване на спагети на ушите.

Намекът на протестната акция на Абдалкин е, че той не има вяра на думите на Путин, изречени в речта му за положението на нацията, която той произнесе на 21 февруари, тъкмо преди първата годишнина от нахлуването на Русия в Украйна.

 

 

Неправителствената организация " ОВД-инфо " цитира Абдалкин, болшевик от Самарска област, да споделя, че това е било подигравателен жест за израз на недоволството от мълчанието на президента по вътрешнополитическите проблеми. Днес на Абдалкин бе наложена санкция в размер на 150 хиляди рубли (1 950 долара).

 

 

Този месец съветският парламент стегна законите, признати скоро след нашествието, които в този момент плануват санкции или затвор до 15 години за дискредитиране или разпространяване на погрешни вести за съветските въоръжени сили или други групи, като да вземем за пример наемническата група " Вагнер ", които вземат участие във войната в Украйна.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР