Михаела Маринова е обичана българска певица, която набра популярност след

...
Михаела Маринова е обичана българска певица, която набра популярност след
Коментари Харесай

Вижте Михаела Маринова преди и след операциите

Михаела Маринова е обичана българска певица, която набра известност след присъединяване си в X-Factor пред няколко години. След финала на предаването тя бързо се трансформира в една от най-успешните изпълнителки у нас с шлагери като " Стъпка напред ", " Листата падат " и " Сериал ". На по-късен стадий тя покори и сцените да " Маскираният артист " и " Като две капки вода ".

Доскоро Михаела бе и една от изпълнителките, които не бяха минавали под ножа и гордо демонстрираха естествената си хубост. За положително или за неприятно и тя мина към модифицираните звезди като поправя своя нос и устни. Разбрахме за смяната от нейните последни фотоси в обществените мрежи, на които Михаела несъмнено наподобява изменена.

Бихме споделили, че корекциите не са изключително фрапантни и макар тях Михаела е съумяла да запази естествената си визия. Реакциите на почитателите ѝ в обществените мрежи са позитивни и показват удивление към външния тип на младата певица.

Почитатели на певицата подозират, че пластичните корекции са подбудени от скорошна разлъка с футболиста Александър Дюлгеров, с който доскор имаш връзка.

 Вижте Михаела Маринова преди и след интервенциите
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР