Михаела Филева я замества в “Гласът на БългарияПоли Генова лети

...
Михаела Филева я замества в “Гласът на БългарияПоли Генова лети
Коментари Харесай

Поли Генова празнува с гаджето на Бали

Михаела Филева я замества в “Гласът на България ”

 19-01-poli-1 Поли Генова лети на крилете на любовта, не къде да е, а на остров Бали. Двамата с обичания й отпразнуваха рождения му ден на сантиментална отмора. Макар певицата интензивно да държи половинката си надалеч от светлините на прожектора, е известно, че той е филипинец. Именно поради това Поли реши да му се изясни в обич за празника му на тагалог- езикът на филипинците. Тя показва познания по него, като написа “обичам те ” с тамошния израз Mahal kita.

Все по-упорито се приказва, че гласовитата русокоска чака първото си дете. За това способства и фактът, че изненадващо тя няма да бъде жури на новия сезон на “Гласът на България ”, а вместо нея на столът й ще седне Михаела Филева. Освен това през последните месеци певицата рядко се появява на всемирски празненства, а когато въпреки всичко това се случи, инцидентно или не, избира необятни тоалети.

Поли и чужденецът са дружно повече от година, откакто по-рано тя претърпя трагична разлъка с някогашния си обичан. Въпросният филипинец даже й подарява пръстен, поради което преди време се заприказва за женитба, само че удостоверение за това от двамата влюбени към момента няма.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР