Михаела Филева си взе летен отпуск и замина на необичайна

...
Михаела Филева си взе летен отпуск и замина на необичайна
Коментари Харесай

Михаела Филева обикаля Грузия с палатка, гадже и куче

Михаела Филева си взе летен отпуск и отпътува на необикновена почивка. Певицата обикаля Грузия с палатка и кучето си Айра. Компания й прави и настоящото й гадже – експертът по реклама и маркетинг Стефан, видя HotArena.

Михаела не демонстрира половинката си в общественото пространство, само че пък домашният й любим постоянно участва на фотосите й в обществената мрежа. „ В приключенията и пътешествията Айра е най-верният ми другар. Доста се губим поради неналичието на добра интернет връзка и опцията за онлайн навигация. Само в случай че можеше Айра да оказва помощ и с посоката... ", написа Филева в инстаграм.  Поп звездата разгласява и селфи от палатката си, отбелязайки, че се усеща ужасно: „ Един брой палатка за декор, един брой щастливо момиче, спало в гората, на напред във времето! Грузия е супер! ".

Известно е, че певицата е почитателка на рисковите преживявания. Миналата година още веднъж предприе пътешестване с преспиване на палатка, само че тогава прегледа обширно Балканите. „ Кога за последно направихте нещо за първи път в живота си? Аз обиколих Балканите с палатка, стигайки чак до Виена за концерт на Ед Шийран. За първи път през последните 7 години си разреших да си подаря повече от 3-4 дни отмора за презареждане на батерията. Не се смейте... Знам, че звучи неуместно, само че май това е един от „ минусите " на това да обожаваш работата си. Та... дадох си 6 почивни дни, купих си екипировка - обувки за планина, ветровка, първенец, дюшек, спален чувал, и потеглих ”, раказа чаровната брюнетка. Тя детайлно разказа природата, историческите забележителности и къмпингите от воаяжа си, само че тогава към момента криеше, че има мъж до себе си и не споделяше доста за компанията си.
Неотдавна Филева призна, че след разлъката с рапъра Павел Николов най-накрая още веднъж се усеща щастлива в персонален проект. Приятелят й Стефан не е известно лице, занимава се с маркетинг и реклама. Заедно са от предишното лято, само че връзката им сега процъфтява.

На концерта си в зала 1 на НДК певицата благодари на обичания си за грижата и вниманието „ Много е скъпо индивидът до теб да ти схваща кино лентата, макар че не е част от цялата тази въртележка ”, изрече се изпълнителката. Тя към този момент е срещнала младежа с околните си и твърди, че всичките й другари са го одобрили. Макар че е заета с разнообразни професионални задължения, Михаела съумява да намира свободно време за гаджето си. Влюбените разнообразяват връзката си, като пътуват до близки и далечни дестинации. В началото на годината бяха в Йордания, след това в Куба на сантиментална отмора, а в този момент са в Грузия, написа Уикенд.

Говори се, че певицата не разчита на мъжа й да я устоя, тъй като печели сносно от участия и реклами. Голям хонорар прибра и от изявата си като наставник в музикалното шоу „ Гласът на България ”. Откакто Владимир Ампов – Графа се зае да я продуцира, кариерата на Филева внезапно потегли нагоре, а банковата й сметка набъбна. Тя даже купи къща на майка си в родния им град Велико Търново. За просторния парцел броила сериозна сума от личните си спестени средства.

Заради топлата връзка на певицата с Графа се появиха клюки, че връзките им не са единствено професионални. Според клюките продуцентът бил пред бракоразвод поради Михаела, само че тя гневно отхвърля тези изказвания. „ Изкараха ме някаква мъжемелачка, а аз не съм такава. Любовният ми живот въобще не е толкоз забавен ”, разяснява изпълнителката.

След като приключи връзката си с Павел, Филева дълго време държеше персоналния си свят надалеч от светлините на прожекторите. Говореше, че излиза с младия публицист Димитър Калбуров, както и с известния диригент Максим Ешкенази. Най-пикантните клюки я свързваха с тенис звездата Григор Димитров, с който се срещали в особено нает апартамент в София, само че и те ня бяха публично потърдени.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР