Михаела Филева посвети текста на новата си песен на голямата

...
Михаела Филева посвети текста на новата си песен на голямата
Коментари Харесай

Михаела Филева пее за своето най-голямо вдъхновение в новия си сингъл La Música

Михаела Филева посвети текста на новата си ария на огромната си пристрастеност и ентусиазъм - музиката. " La Música " е част от новия албум на Михаела " 96 ", който тя основава с екип от интернационалните създатели на креативния лагер предходната година. Певицата написа текста в съавторство с Виктория Терзийска (Мастило), музиката е на Florian Rus, Maria Alexandra Florea и Costel Dominteanu.

Във видеото на " La Música " виждаме Михаела на разнообразни местоположения, в друга светлина, само че постоянно очарователна, усмихната и магнетична, въодушевена от музиката, която доближава до сърцата ни като " мъничка стрела ", разпалва огъня в нас, въодушевява и дава смисъл.

Режисьор на клипа е Виктор Антонов, с оператор Калоян Игнатов, хореограф Радостина Точева и страхотните танцьори от RiO Crew.

През последните месеци Михаела не стопира да радва почитателите си с нови планове, а пред себе си слага нови и нови провокации.

Само допреди няколко седмици дуетът ѝ с Дара Екимова " Всичко е било за положително " огляваваше класацията за най-ротирани български песни, през април взе участие в основаването и осъществяването на едноименната ария към българската комедия " Опасни шматки ", а през идните седмици ще се посвети на подготовки за ролята на Жулиета в мюзикъла на Старозагорска опера " Ромео и Жулиета ".

 

Инфо: dir.bg

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР