Михаела Чепишева и Цветина Попиванова постигнаха победа в първия си

...
Михаела Чепишева и Цветина Попиванова постигнаха победа в първия си
Коментари Харесай

Михаела Чепишева и Цветина Попиванова постигнаха победа в първия си мач на европейското първенство по бадминтон

Михаела Чепишева и Цветина Попиванова реализираха победа в първия си мач на двойки дами на Европейското състезание по бадминтон в немския град Саарбрюкен, което е последна подготовка за олимпийските игри в Париж 2024.

Българките победиха Кейт Фрост и София Ноубъл (Ирландия) в оспорван мач с 21:19, 18:21, 21:17 за 53 минути. Следващите им съпернички ще станат ясни по-късно през днешния ден.

№3 в схемата са сложени трикратните европейски шампионки Стефани Стоева и Габриела Стоева, които почиват в първия кръг и ще стартират присъединяване си в четвъртък.

На смесени двойки Илиян Стойнов и Христомира Поповска изгубиха на старта от Адам Прингъл и Рейчъл Андрю (Шотландия) с 21:14, 19:21, 18:21 за 45 минути.

По-късно през днешния ден при мъжките дуети Иван Русев и Илиян Стойнов ще имат за противници Давид Бьорнсон и Кристофер Финсон (Исландия).

В утрешния ден предстоят срещите на единично дами на Калояна Налбантова против Вивиен Шандорази (Унгария) и на Христомира Поповска против Агнеш Короши (Унгария).



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР