Михаел Шумахер продължава да е една от големите травми, а

...
Михаел Шумахер продължава да е една от големите травми, а
Коментари Харесай

Опитват да стимулират мозъка на Шумахер със спомени в автомобил

Михаел Шумахер продължава да е една от огромните контузии, а и мистерии на новото време освен в спорта.

Около положението на великия първенец във Формула 1 не престават спекулациите и недоизказаните неща, откакто фамилията му направи и невъзможното да го скрие от света след случая, който преди 10 години едвам не коства живота му.

Тогава Михаел падна на ски във френските Алпи, а няколко интервенции на мозъка отстраниха хематоми, с цел да се избегне съдбовен излаз, написа Дир бг. 

Съпругата му Корина провежда нещо като клиника и 24-часово наблюдаване в имение в Швейцария, което е охранявано строго и никакъв външен достъп не се позволява.

Медиите през годините стопираха и да пробват да намерят информация какво тъкмо се случва зад стените на имението.

Но в. " Билд " разкрива ден, преди да се навършат тъкмо 10 години от случая (на 29 декември), че лечението на Шуми в действителност е денонощна. И не е серпантина даже за ден през годините в опити да се възвърне работата на мозъка му, уврежданията по който са големи.

Един от методите е ежедневна " разходка " на Михаел с автомобил Mercedes AMG, който с друга скорост минава през местността към имението. Идеята е на равнище мемоари - посредством звука от колата, гледките през прозореца или някакъв различен подробност, характерен за придвижването в автомобил, да се възбуди активността на мозъка.

Все отново това е активността, белязала целия умишлен живот на водача, който кара картинг от 4-годишен, с цел да направи съвсем 20-годишна кариера във Формула 1, където завоюва 7 шампионски трофеи. Едва ли има нещо, което мозъкът и съзнанието на Михаел да разпознават по-отчетливо, от звуците и гледките по време на шофиране.

" Билд " твърди, че Корина възнамерява да направи обичайното си послание към почитателите на Шумахер в края на годината - по този начин е съвсем във всяка от десетте години от случая.

Но и в него не се чака да има каквито и да е елементи за положението на легендата. Тя просто ще благодари на хората за позитивната сила, а на медиите - за това, че почитат нейния апел да бъде оставено на мира фамилията и да не се рови в нещата, които се случват в имението в Швейцария.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР