Михаел Шумахер е бил преместен от дома си в Швейцария

...
Михаел Шумахер е бил преместен от дома си в Швейцария
Коментари Харесай

Близките на Шумахер го преместиха от Швейцария в Майорка

Михаел Шумахер е бил изместен от вкъщи си в Швейцария в първокласна вила на испанския остров Майорка. Имението брачната половинка му Корина купи преди три години.

Уважавани издания като " Diario de Mallorca " и " La Vanguardia " оповестиха за преместването на Шумахер, откакто някогашният началник на екипа на Формула 1 и някогашната брачна половинка на съсобственика Флавио Бриаторе - Елизабета Грегорачи, удостовери това. Пред медиите тя показа: " Михаел не приказва, той поддържа връзка с очите си. Само трима души могат да го посещават и аз знам кои са те. "

Брюнетката добави още, че Корина и Михаел са се преместили там, с цел да " основат болница в къщата ".

Още през 2018 година вестник " Билд " свърза парцела на Перес със семейство Шумахер. Тогава изданието допусна, че Корина е похарчила 27 млн. евро за вилата, с цел да прекарва там ваканциите дружно с децата си. През август същата година фамилията отхвърли да се мести на остров Майорка, откакто кметицата на Андрат разгласи персонално, че легендата на Формула 1 ще напусне дома си в Женева и ще го размени със слънчева Испания.

Информацията за положението на Шумахер е нищожна.

Миналата седмица известният неврохирург Ерих Ридерер съобщи, че има дребен късмет първенецът да се възвърне изцяло. Той сподели в документален филм за френската телевизия TMC: " Мисля, че Шумахер е във вегетативно положение, което значи, че е безсънен, само че не реагира. Той диша, сърцето му бие, евентуално може да седне и да прави бебешки стъпки с непозната помощ, само че не повече. Мисля, че това е максимумът за него. Има ли късмет да го видите подобен, какъвто е бил преди случая? Наистина не мисля по този начин. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР