Миграцията не е в дневния ред на следващия Европейски съвет,

...
Миграцията не е в дневния ред на следващия Европейски съвет,
Коментари Харесай

Еврокомисарят Аврамопулос: Кризата с мигрантите свърши

Миграцията не е в дневния ред на идващия Европейски съвет, тъй като рецесията свърши, съобщи еврокомисарят по вътрешните работи Димитрис Аврамопулос.

Само три страни от Европейски Съюз не бяха съгласни с квотите за разселването на мигранти, десетки хиляди до момента бяха разселени. Не обвинявайте Европейската комисия, не стреляйте по пианиста, прикани еврокомисарят. Никога не съм работил толкоз, колкото в последните четири години, добави той.
Над 40 незаконни мигранти са арестувани в Турция Всички арестувани са предадени на окръжните дирекции по миграцията
Аврамопулос предизвести обаче, че не се знае какво може да стане отсега нататък поради продължаващия безпорядък в Либия.

Еврокомисарят прикани министрите на вътрешните работи и правораздаването, които ще заседават на следващия ден и в петък в Брюксел, да проявят отговорност и да обсъдят измененията в разпоредбите от Дъблин.

Ще бъдем доста уязвими, в случай че не одобрим обща система за даване на леговище, добави той.
12 партии от ЕНП публично желаеха изключването на Орбан Правителството на Орбан се опълчва на общата европейска политика за мигрантите
Аврамопулос сподели, че популистите влагат сили при разискването на миграционните въпроси и предизвести за растящото им въздействие в навечерието на изборите за евродепутати.

Над 50 000 са били разселени по квотите на Европейски Съюз от 2015 година насам, се показва в оценка на Европейската комисия, показана по-рано през днешния ден.

непрекъснато понижава, като сегашният им брой е единствено 10 на 100 от стойностите през 2015 година, показват от Брюксел.
Разединението в Брюксел по въпроса с бежанците остава Последното съвещание на Европейския съвет за 2018 година ще бъде запомнено с това, че не взе решение за мигрантската вълна и брекзит
те от 2015 до 2017 година, се отбелязва още в известието.

, обработването на молби за леговище и подобаващото настаняване, остават нерешени. За да се усъвършенства ръководството на миграцията, Гърция следва бързо да изготви национална тактика, декларира комисията.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР