Миграцията не е национален, а общ европейски проблем. Увеличеният миграционен

...
Миграцията не е национален, а общ европейски проблем. Увеличеният миграционен
Коментари Харесай

Борисов към Нехамер: Миграцията не е национален, а общ европейски проблем


" Миграцията не е народен, а общ европейски проблем. Увеличеният миграционен напън към Европа ни задължава да се борим дружно за общите ни граници. Това заявих по време на среща с канцлера на Австрия Карл Нехамер ", написа водачът на Бойко Борисов в профила си във Фейсбук.
Всичко по тематиката: Мигрантска рецесия 909
По време на диалога водачът на е подчертал, че партията му " лидира всички процеси в Народното събрание, които препотвърдиха евроатлантическата ориентировка на България.

" Като образец показах признатите закони за 100% диверсификация на съветското нуклеарно гориво, за отхвърли за импорт на съветски газ, за " Лукойл ", за даване на военна помощ на Украйна, за построяването на два нови нуклеарни реактора IP-1000, както и процесите по евроинтеграцията на Република Северна Македония и страните от Западните Балкани. По време на срещата показах още, че съветската експанзия няма място в актуалния либерален свят, написа още той.

Борисов обобщава, че с Нехамер са постигнали единодушие, че " партиите от Европейската национална партия би трябвало постоянно да се поддържаме ".

" Уверени сме, че единствено дружно можем да решаваме проблемите на Европа и провокациите пред демократичния свят ", безапелационен е водачът на.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР