Мигрантската криза се очертава като доминиращ проблем в специалните избори

...
Мигрантската криза се очертава като доминиращ проблем в специалните избори
Коментари Харесай

Том Суози се зарича да осигури охрана на границата в предизборна реклама за празното място в Камарата на представителите на Джордж Сантос

Мигрантската рецесия се обрисува като преобладаващ проблем в специфичните избори за Камарата на представителите на 13 февруари, с цел да успее да успее да успее да изгони лъжливия някогашен репутатор. Джордж Сантос.

Един ден, откакто беше наименуван като „ Убежище Суози “ от Super PAC, подкрепящ републиканския кандидат Мази Пилип, някогашният конгресмен демократ Том Суози пусна своя лична предизборна реклама, обещавайки да бъде корав във връзка с незаконната имиграция и да помогне за „ обезопасяването на нашата граница “, в случай че той печели назад остарялото си място в Камарата.

Суози сподели също, че ще потърси „ път към поданство “ за милиони поданици без документи – междинна позиция, против която консерваторите се опълчват като прошка, възнаграждаваща незаконно поведение.

30-секундната шестцифрена реклама — която ще се демонстрира както по кабелна телевизия, по този начин и по цифрови медии — демонстрира Suozzi, седнал на тревен стол в задния двор с бяла ограда.

„ Южната граница е на 20...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР