Мигранти, които искат да влязат в САЩ, отново ще трябва

...
Мигранти, които искат да влязат в САЩ, отново ще трябва
Коментари Харесай

САЩ се връщат към мигрантската политика от времето на Тръмп

Мигранти, които желаят да влязат в Съединени американски щати, още веднъж ще би трябвало да изчакват в Мексико реда си настояването им да бъде прегледано от американските имиграционни управляващи, откакто администрацията на президента Джо Байдън насилствено разгласи проекти да възвърне политиката от времето на президента Доналд Тръмп и одобри изискванията на Мексико за възобновяването ѝ, предадоха международните организации.

Първоначално Байдън анулира мигрантската политика, само че каузи, заведени от щатите Тексас и Мисури, го принудиха да се върне към нея, приемайки изискванията на Мексико.

Те включват имунизиране на връщаните мигранти, по-голяма отбрана в рисковите погранични мексикански градове, където мигрантите лагеруват, усъвършенстван достъп до правна помощ и по-бързо взимане на решение по молбите на мигрантите.

Очаква се от понеделник да стартира връщане на мигрантите в граничен град, чието име не се оповестява. Впоследствие това ще се прави на седем места - в Сан Диего и Кълексико в Калифорния, в Ногалес в Аризона, и в граничните градове в Тексас Браунсвил, Игъл пас, Ел Пасо и Лърейдо.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР