Миглена Каканашева реши да го върне тъпкано на рапъра Тото,

...
Миглена Каканашева реши да го върне тъпкано на рапъра Тото,
Коментари Харесай

В ред ли е Мегз? Вижте докъде стигна от яд, че не спечели „Вип Брадър“:


Миглена Каканашева реши да го върне тъпкано на рапъра Тото, който й измъкна успеха под носа във „ Вип Брадър “. Миньончето към момента не е преглътнало загубата и потегли на война против изпълнителя. При това много мръсна.

В ново видео дизайнерката се изцепи, че желае да бъде модел за държание на децата, а това й било по- значимо от облеклата и бизнеса. Но до момента в който се кълне, че има нещо по- значимо от работата й, тя още веднъж е наконтена с нова перука, която очевидно желае да популяризира, както и с облекла от последната си сбирка.

изрази възмущението си от Тото, който на свое присъединяване декларирал, че му дреме на чушката дали ще завоюва „ Вип Брадър “ или не. Какво я визира нея персонално защо за какво му дреме на Тото, не е ясно. И коя е тя, че да го подлага на критика, пък не е ясно на потребителите в обществените мрежи.

Но Каканашева е решена на всичко, с цел да срине Тото. При това, като го удари по източника му на приходи. Дизайнерката разкри, че ще направи графа за зрителски проблеми, на които ще дава отговор самата тя. Изборът й не е инцидентен. Тото и сътрудника му Лъчо имат безспорна същата графа в ютюб канала си, където по занимателен метод дават житейски препоръки на младежи.

За да бъдат по- достоверни отговорите й, хитрата мургавелка съобщи, че била жертва на тормоз в учебно заведение. Нещо, което рапърът Тото също разкри по време на престоя си в къщата. И не стига, че не й харесвало да върви на учебно заведение, само че в този момент рапърът непрестанно се бъзикал с нея по участията си.

Разбира се, не на последно място, измислената от самата нея война с рапъра от „ Скандау “, е единствено мотив, с цел да прави видеа и да демонстрира новите си артикули, до момента в който фъфли апели за морал и се бие в гърдите, че е модел на държание.

Какви модели на държание за тези двамата, недоумяват потребителите в интернет. И двамата са подправени, и двамата са меркантилни, и двамата са манипулативни. А също по този начин се демонстрираха и като доста нападателни. Нямат нито правила, нито идеали. Водят се единствено от материални си интерес. И двамата желаят да натрупат пари на гърба на децата и младежите. Страхотни модели на държание, няма що, недоволстват потребителите в обществените мрежи.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР