Миглена Каканашева - Мегз за пореден път пристигна в пловдивския

...
Миглена Каканашева - Мегз за пореден път пристигна в пловдивския
Коментари Харесай

Мегз отново подкрепи любимия си в съда и обеща: Ще оправим нещата

Миглена Каканашева - Мегз за следващ път дойде в пловдивския съд, с цел да поддържа обичания си Румен Рончев. Днес той се изправи пред магистратите с искане да му бъде променена мярката за неотклонение " задържане под стража " с по-лека такава, написа " Дир.бг ".

``
реклама

Пред залата Каканашева съобщи, че медиите настройват хората, от които зависи ориста на Рончев против него и самата нея. Дизайнерката от Раковски отхвърли да влиза в детайлности към делото, само че увери, че щом излезе обичаният й от ареста, дружно ще създадат обществено изказване и ще опишат каква е истината.

" Съжаляваме, взехме си урок от всичко, което се случи. Ние не търсим медийна изява, желаеме малко персонално пространство. Ще се изправим и ще се постараем да оправим нещата ", съобщи Мегз, представена от Trafficnews.bg. На въпрос кой е възстановил вредите на лизинговата компания, стилната принцеса съобщи, че финансовите й средства и тези на Румен Рончев са общи и помоли да не се бъркат в персоналния им живот.

Без отговор остана и въпросът дали при нея ще се върне Рончев, в случай че бъде променена мярката му за неотклонение в по-лека. Това обаче по този начин или другояче не се случи. Районен съд - Пловдив не почете мечтаните на транспортния необут да се прибере вкъщи.

Защитникът му - юрист Пламен Бонев изрично съобщи, че ще апелира решението на магистратите и още през днешния ден ще подава молба в по-горна инстанция.

На вратата на правосъдната зала Мегз и Рончев размениха няколко думи. За сбогом, дизайнерката му прошепна " Много те обичам ".

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР