Миглена Каканашева буквално подлуди съквартирантите с претенциите и капризите си.

...
Миглена Каканашева буквално подлуди съквартирантите с претенциите и капризите си.
Коментари Харесай

Див екшън в къщата заради Мегз! Опит за бягство, истерии, сълзи и… нож!


Миглена Каканашева безусловно подлуди съквартирантите с претенциите и капризите си. Дизайнерката отхвърли да облече костюм за седмицата задача, тъй като желае всеки ден да демонстрира тоалетите си в ефир. В отговор на егоистичното й решение, Биг Брадър насъска всички против нея, като наложи строги рестрикции в къщата.

И всички започнаха да перкулясват!

Сашка Васева се разплака и стартира да си приказва сама, тъй като атмосферата в къщата станала прекомерно нападателна за усета й.

Алфредо Торес се напи и измежду нощ потегли да бяга от къщата, като скочи за малко на открито през капандурата на стаята на Сашка Васева. Преди това обаче, без да желае, обиди грубо Джулиана Гани, като посегна на… косата й.
Алфредо бяга от къщата
По дребните часове на нощта, най- след това склони да облече монашеската одеждa и да се откаже за няколко дни от тоалетите си. Тя избухна в нервен рев, тъй като няма да може да дефилира в къщата с облеклата си.

На сутринта обаче, всички бяха към момента афектирани от изцепката на дизайнерката. Цуни реши един път вечно да реши драмата на Каканашева, като сграбчи нож, с цел да й нареже облеклата. Ваня Щерева и Дани Златков се хвърлиха да го узаптяват, а Сашка Васева още веднъж изпадна в нервност.

С следващата си егоистична постъпка, Миглена Каканашева се трансформира в „ черната овца “ в къщата. Тя изпадна в цялостна изолираност и никой не може към този момент да я понася. Всички са наясно, че мургавелката им коси нервите, единствено и единствено да прави реклама на марката си. Тя очевидно е подготвена да мине като валяк през съквартирантите си, с цел да продаде повече и да си направи пиар. Затова опитът на Мегз да показва меркантилността си като протест и отстояване на правила наостри още повече всички против нея.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР