Миглена Ангелова, по-известна като „мадам Искрено и лично“ все още

...
Миглена Ангелова, по-известна като „мадам Искрено и лично“ все още
Коментари Харесай

Миглена Ангелова: Вече не бих позволила на никого да се разхожда по мен като по килим!

Миглена Ангелова, по-известна като „ мадам Искрено и персонално “ към момента е в устите на хората, при все, че от години към този момент не води тв предаване.

В пресата постоянно се появяват пикантни изявления, които ту я разделят с обичания й Кузман Пармиджанов, ту я събират още веднъж, ту пък я изкарват закъсала за пари…



Към днешна дата Миглена Ангелова прекарва времето си в своята резиденция в Свети Влас, която купи през 2014 година и разкрива кои са най-новите професионални провокации към нея.

Разкрива, че работи по нов артикул, обвързван с онлайн услуги и се надява той да е реалност напълно скоро. Твърди, че от дълго време е осъзнала, че предаване като „ Искрено и персонално “ няма място в днешния ефирен ефир, поради обстоятелството, че медиите „ доста от дълго време не осведомят хората, а ги отвличат от проблемите им “.

Работата в малкия екран не й липсва, само че пък не отхвърля да гостува в предаванията на сътрудници, защото е наясно какво значи „ някой да ти запълни стола и да показа нещо като събеседник “. Не крие обаче, че напоследък е почнала да се преценява какво споделя в ефир, защото някои от отговорите й са много плашещи. Не е получавала предложение да се върне в телевизионния ефир като лице на някой ефирен план, само че е безапелационна, че даже и да получи би го отхвърлила, защото няма предаване, което да й е забавно.

Категорична е, че не е била на екран, с цел да си излъска егото и да се почувства велика и незаменима, а да показва проблемите на хората. Категорична е, че в никакъв случай не й е плащано под масата. Нещо повече – неведнъж сама хващала прахосмукачката, с цел да почисти студиото.

Споделя, че един път й предложили 2 хиляди лв., с цел да развие избрана тематика. Тя обаче дала отговор, че ще я развие, тъй като тематиката й е забавна и на нея, без да вземе парите. Хората се стреснали и се отказали.

Чуди се по какъв начин е станала на 57 години и напряко се ужасява. Въпреки това споделя, че откогато се помни се усеща по еднакъв метод – ядосват я нелепостите, протичащи се по света и това, че бихме могли да живеем доста по-щастливо, в случай че нямаше толкоз алчни хора, които от дълго време са не запомнили, че са смъртни.

Твърди, че би трябвало да е доста обезверена, с цел да разчита единствено на пенсия. Категорична е, че няма по какъв начин да остане без работа, тъй като сама си се шпори. В този ред на мисли би й било необичайно, в случай че престане да се самопредизвиква.

Забелязва, че за голямо страдание в последно време се е „ омързеливила “. Всеки ден си дава обещание, че на идващия ще направи цялостния комплект йога извършения, само че уви. Признава, че е качила 10 кг, само че все пак надалеч не може да се дефинира като „ дебело прасе, което не може да си закопчае облеклата и да си върже връзките на обувките “. Предполага, че ще стартира да тренира от есента.

Категорична е, че даже обичаният й Кузман Пармиджанов да й предложи брак, изрично би отхвърлила предлагането му и бърза да посочи, че това се дължи на „ хубавото й порастване “.

Не счита, че е нужно да минава за пети път през този обред, защото методът й на персонално обвързване се е трансформирал.

На 21 юли създали пет години дружно и по този мотив си говорили, че в случай че доста го напъне да й постави пръстен, то той би трябвало да е с най-малко един карат елмаз, защото в противоположен случай ще го одобри, само че няма да каже „ Да “.

Категорична е, че е с него, тъй като по този начин се усеща добре, само че му е дала да разбере, че може и сама. Подчертава, че сега, в който стартира да се усеща некомфортно в компанията му, няма да стиска зъби, а всичко ще завърши.

След като отиде до Китай и видя по какъв начин там хората се отнасят към някого, който е постигнал нещо е безапелационна, че повече не би разрешила на никого да се разхожда по нея като по килим и да я употребява за бърсалка на егото си.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР