Мидълзбро официално назначи Майкъл Карик за нов наставник, съобщиха от

...
Мидълзбро официално назначи Майкъл Карик за нов наставник, съобщиха от
Коментари Харесай

Бивш халф на Манчестър Юнайтед се завърна като треньор в Англия

Мидълзбро публично назначи Майкъл Карик за нов ментор, оповестиха от клуба. Бившият полузащитник на Манчестър Юнайтед заменя на поста Лео Перкович, който краткотрайно оглави отбора след напускането на Крис Уайлдър при започване на месеца. 41-годишният Карик има опит като помощник-треньор в щабовете на Жозе Моуриньо и Оле Гунар Солскяер, след което застана отпред като краткотраен ментор на “червените дяволи ” и реализира две победи против Виляреал и Арсенал и тъждество против Челси. Бившият халф има пет трофеи на Премиър лийг и печели Шампионската лига през 2006-а. 

“Щастливи сме да приветстваме Майкъл в клуба. Говорихме с няколко разнообразни претенденти за поста и бяхме впечатлени от всички, само че той бе в действителност необикновен претендент. Майкъл изповядва същите полезности и упоритости, като нашият клуб. Ние считаме, че той е верния избор, а Майкъл счита, че ние сме верния клуб в вярното време, ” се споделя в формалното известие на Мидълзбро. 

“Много съм въодушевен да бъда част от този клуб, който има толкоз огромна история и обичаи. Мидълзбро е първият отбор, за който играх, когато бях на девет години и е в действителност нещо особено за мен да се завърна тук като треньор, ” съобщи Карик.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР