Мидълзбро изненада Челси в първия полуфинален мач за Купата на

...
Мидълзбро изненада Челси в първия полуфинален мач за Купата на
Коментари Харесай

Челси се провали в първия полуфинал за Купата на Лигата

Мидълзбро изненада Челси в първия полуфинален мач за Купата на лигата в Англия - 1:0 на собствен терен. Отборът от Чемпиъншип взе задатък, само че го чака още по-сериозно тестване. Реваншът на " Стамфорд Бридж " в Лондон ще дефинира финалиста.


Сините направиха много пропуски, а домакините бяха принудени са извършат две насилствени смени до 20-ата минута и да видят по какъв начин Коул Палмър стреля около вратата от чиста позиция в 31-ата минута, преди да поведат.

Айзея Джоунс подаде добре и Хейдън Хакни означи. До почивката Палмър пропиля нова чиста обстановка, като отново не бе прецизен, а Енцо Фернандес прати топката право във вратаря, с цел да могат домакините да имат преднина след първото полувреме.

След паузата гостите продължиха да натискат и Мадуеке накара Гловър да избавя удара му с глава, а Галахър стреля неопределено. Почетино пусна Броя и Мудрик в търсене на равнене.

Голът обаче по този начин и не идваше. Мудрик стреля в Гловър в 73-ата минута, а скоро по-късно и Стърлинг не бе задоволително акуратен. До края дейностите се водеха в третината на Боро, само че Челси не стигна до чисти положения и в последна сметка позволи разочароваща загуба.

Реваншът е на 23 януари в Лондон.

Другата полуфинална двойка е Ливърпул - Фулъм, като в сряда вечер е първият мач на " Анфийлд ", а на 24 януари е втората среща в Лондон.

Финалът е на 25 февруари на " Уембли ". /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР