Microsoft току-що анонсира нов таблетен компютър, който носи наименованието Surface

...
Microsoft току-що анонсира нов таблетен компютър, който носи наименованието Surface
Коментари Харесай

Microsoft представи новия Surface Pro – OLED и Snapdragon X Elite от $1500, LCD и X Plus за $999

Microsoft преди малко анонсира нов таблетен компютър, който носи наименованието Surface Pro и е част от поколението устройства Copilot+ PC. Цифрите са изчезнали от имената на моделите, което може да значи цялостно рестартиране на продуктовата гама. „ В съпоставяне с предходните генерации Surface, това даже не е близо “ — сподели Брет Острум, корпоративен вицепрезидент на Microsoft Surface, по време на презентацията.

Microsoft споделя, че новото устройство с процесорите Qualcomm Snapdragon X Elite и Plus в основата, е с 90% по-бързо от предходния модел. Освен това е оборудван с 5G връзка, която работи, с помощта на процесор от Qualcomm. Той също по този начин претендира за по-добър живот на батерията: 14 часа възпроизвеждане на видео — не толкоз добър индикатор, колкото 20-те часа на новия Surface ноутбук, само че въпреки всичко доста добър.

Surface Pro е получил OLED-екран (не са посочени параметри), поддръжка на Wi-Fi 7 и нова клавиатура Surface Pro Flex. Таблетът има два врата USB 4 и се предлага в четири цвята. Той също по този начин идва със доста усъвършенствани камери: ултраширокоъгълен и 10 MP датчик на гърба и четворна HD камера начело, която Microsoft има намерение да употребява за доста цели на AI.

Цената на Surface Pro стартира от $999 за модела с LCD-дисплей, процесор Snapdragon X Plus, 16 GB RAM и 256 GB памет. Моделът със Snapdragon X Elite и OLED-екран ще коства от $1500, а оптималната настройка — с 32 GB RAM, 1 TB памет, платинен цвят – ще коства $2100.

Новата Flex Keyboard, която коства $450 и се доставя с тъничък стилус, работи както обвързвана, по този начин и отделена от таблета и би трябвало да е по-издръжлива от предходната. Белите клавиши и 14% по-големия тъчпад усъвършенстват използваемостта.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР