Microsoft ще отбележи Деня на Земята с нов контролер за

...
Microsoft ще отбележи Деня на Земята с нов контролер за
Коментари Харесай

Microsoft пускат контролер от рециклирани материали за Деня на Земята

Microsoft ще означи Деня на Земята с нов контролер за Xbox. Неготово име е Remix Special Edition и една част от него е построена от рециклирана пластмаса и други модифицирани материали.

Новият контролер ще излезе на пазара на 18 април, малко преди Деня на Земята, който е на 22 април. Очакваната цена е 85 щатски $, което е повече от общоприетите Xbox контролери. Все отново новото устройство идва и с екстри, които оправдават цената му.

Една трета от контролера е изработен от рециклирани материали. Microsoft  са употребявали рециклирани елементи от остарели контролери за Xbox One и други материали получени от остарели компакт дискове, кани за вода и капаци за фарове.

По-практичният аспект е, че контролерът идва и с акумулаторна батерия, която е с до 30 часа живот. Това е много примамливо, защото общоприетите Xbox контролери работят с елементарни акумулатори. Именно тази добавка към екологичния контролер прави цената му по-поносима.

Цветовата гама на контролера е въодушевена от естествени пейзажи. Лицевата част е в горски зелен колорит, D-Pad и тригърите са в ярко зелено.  Задната част е с текстурирана шарка и наподобява на топографска карта. Никой от наличните Xbox  контролери не има сходни цветови шарки.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР