Microsoft се стреми да създаде истинска революция в гейминг индустрията

...
Microsoft се стреми да създаде истинска революция в гейминг индустрията
Коментари Харесай

Гейминг революция от Microsoft чрез прокарване на изкуствен интелект  

Microsoft се стреми да сътвори същинска гражданска война в гейминг промишлеността посредством консолидиране на ИИ в игрите и обвързваните с тях технологии. Компанията възнамерява да създаде изкуствен интелект, който ще усъвършенства преживяването в Xbox.

Microsoft ще издигне игрите на идващото равнище с изкуствен интелект

Американският софтуерен колос неотдавна разгласява публикация за работа, в която търси чиновници за своя „ Xbox Gaming AI екип “. Компанията търси да наеме основен софтуерен инженер, който има опит както в игрите, по този начин и в ИИ.

Според описанието на длъжността, Microsoft търси да наеме разработчик на игри, който също може да помогне за основаването на бъдещето на „ ИИ гейминга “. Бъдещият чиновник ще премине през задълбочено образование и базови модели в заглавия от последващо потомство, с цел да даде усъвършенствано преживяване на геймърите.

Този човек също ще работи с екипа на Xbox Emerging Technologies – отдел, отдаден на изследването на нововъзникващи технологии в региона на гейминга.

Microsoft даже се стреми към внедряване на AIML техники и осъществяване на огромен езиков модел по време на игри. Това не е лимитирано единствено до взаимоотношението на героите, самият геймплей може също по този начин да реагира по-добре на напредъка на играча и доста повече. Очакваме развиването на Mirosoft в тази област с неспокойствие.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР