Microsoft работи усилено над чатбота на Bing през последната седмица,

...
Microsoft работи усилено над чатбота на Bing през последната седмица,
Коментари Харесай

Чатботът на Bing вече е с подобрено търсене и смекчени ограничения

Microsoft работи интензивно над чатбота на Bing през последната седмица, което се изрази в няколко ъпдейта. Благодарение на тях Bing предлага доста по-добри резултати от търсене и е с по-малко ограничавания.

Чатботът към този момент може да изпраща 20 известия без да започва нов диалог, като предходния предел беше 15. Дневното ограничаване от сбор известия също е повишен от 150 на 200. В началото на месец март лимитът от известия беше 10, като преди този момент нямаше никакви ограничавания, само че някои консуматори успяваха да злоупотребят с бота и да го вкарат в „ депресивно “ положение вследствие на извънредно дълги диалози.

Bing чатът към този момент има и интегрирано търсене за изображения и видео. Например в случай че се попита „ покажи ми изображения на кучета “, Bing ще ви покаже изображения, които към този момент съществуват в Интернет. Създаването на изображения е обособена функционалност, която може да се тества с команди от рода на „ създай изображение на котка. “

 Image search in Bing Chat

Microsoft са пуснали и ъпдейт, който усъвършенства търсенето според от местоположението.

„ Тази седмица подобрихме Bing, с цел да дава по-точни отговори, в случай
Всичко за Вашата сватба
че се пробвате да намерите парк, магазин или лекарски кабинет наоколо до вас. Въз съществена на вашата противоположна връзка може да очаквате и още усъвършенствания в тази тенденция, “ осведомят от Microsoft.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg