Microsoft потвърди, че новата версия на Windows 11 23H2 ще

...
Microsoft потвърди, че новата версия на Windows 11 23H2 ще
Коментари Харесай

Windows 11 23H2 ще бъде пуснат през есента и ще ви позволи да не групирате иконите в лентата на задачите

Microsoft удостовери, че новата версия на Windows 11 23H2 ще бъде пусната тази есен, макар че актуализацията няма да бъде толкоз огромна, колкото 22H2. Мнозина изясняват това с обстоятелството, че разработчиците към този момент се трудят над Windows 12, чието стартиране е дадено през есента на 2024 година

В някои тестови версии потребителите откриха препратки към новата версия на операционната система. Една от основните актуализации, които милиони консуматори чакат отдавна, ще бъде опцията да не се групират иконите на приложения в лентата на дилемите. С стартирането на тази функционалност притежателите на Windows 11 я подложиха на сериозна рецензия и желаеха от разработчиците да прибавят опция за разгрупиране. Не толкоз бързо, само че Microsoft се вслуша в потребителите.

Също по този начин, в Windows 11 23H2 ще се появи новия File Explorer с актуализирана адресна лента, лента за търсене, интегрцация на функционалностите на Microsoft 365 и други нововъведения. Всички тези функционалности към този момент са налични за тестване в каналите Dev и Canary.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР