Microsoft постигна изненадващо добри резултати в неотдавнашните тестове на iFixit

...
Microsoft постигна изненадващо добри резултати в неотдавнашните тестове на iFixit
Коментари Харесай

Под капака на Surface Pro 7: труден и скъп ремонт, точно както Pro 6


Microsoft реализира изненадващо положителни резултати в неотдавнашните проби на iFixit на своите преди малко обявени Surface устройства, само че този прогрес беше унищожен от Surface Pro 7.

Въпреки че евентуално не е изненадващо. че Surface Pro 7 е сложен за ремонт, а когато подобен е вероятен, лишава доста старания, средства и разход, защото е правоприемник на Surface Pro 6, който е същата амалгама от лепило, мъчно премахващи се винтове и нежна пластмаса, то въпреки всичко чакахме повече от Microsoft в това осъществяване, поради обстоятелството, че видяхме сериозен прогрес, когато погледнахме под капака на Surface Pro X, който бележи същински прогрес.

В реалност, в случай че си спомните предходната година, евентуално ще се досетите, че iFixit тогава заявиха, че Surface Pro 6 на процедура не предстои на ремонт и възобновяване и получи оценка 1 от 10 по този индикатор.

Сега, новият Surface Pro 7 също получава оценка 1 от 10, с доста от същите недоволства, в това число и несъразмерната приложимост на лепило за сформиране на сглобката. Според iFixit, батерията е крепко залепена и в случай че се наложи да бъде сменена, ще би трябвало да бъде употребена доста топлота и физическа мощ, с цел да се разгради лепилото.

Както може би знаете, при ремонта на всеки телефон или таблет, постоянно се постанова да се смъкна екрана. При Surface Pro 7, той е крепко залепен на мястото си и има висок риск от накъсване, в случай че се пробвате да го извадите със мощ.

На всичкото от горната страна систематичната памет и SSD са споени за дънната платка, тъй че е невероятно да ги замените при недостатък или да ги надградите. Реално липсва даже най-малък прогрес по отношение на Surface Pro 6.
Скъпи проблеми
Ако имате проблем с хардуера на вашия Surface Pro 7 и търсите ремонт от трета страна, която да го поправи малко по-изгодно от сервиза на Microsoft, то това несъмнено ще ви излезе през носа, относително казано.

Единственият прогрес по отношение на Surface Pro 6, е че конекторът на батерията е леко по-слабо прикован и може да се извади една концепция по-лесно, само че иронията е, че батерията е също толкоз крепко закрепена, което обезсмисля това.

Остават ни само очакванията Surface Pro 8 да покаже най-малко минимално усъвършенстване във връзка с достъпността и опциите за ремонт.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР